Forretningsbetingelser

Bestilling:

Custom Cake's varer kan bestilles her på hjemmesiden, pr. mail, telefon eller brev.

Aftaler indgås hovedsagelig på dansk - alternativt på engelsk eller tysk.

Bestilling af marcipanprint bør ske senest 8 dage før den ønskede leveringsdato. Chokolade- og sukkerpynt er lagervarer og kan som regel sendes fra dag til dag.

Der er ikke mulighed for at se tidligere ordrer på hjemmesiden, men kopi af tidligere ordrebekræftelse kan rekvireres ved at maile til: linda@customcake.dk

Priserne for fotoprint på marcipan er opgivet i danske kroner incl. moms, emballage og porto for maxibrev. (Portoen er reguleret efter PostDanmarks aktuelle priser).

Priserne på chokolade- og sukkerpynt er opgivet i danske kroner incl. moms og emballage. Hertil kommer almindelig porto for storbrev.

Se PostDanmarks prisliste her: www.postdanmark.dk

Betaling:

Dankort:

På customcake.dk kan der betales med dankort og visa dankort. Der opkræves ingen gebyr for dankortbetaling og du er altid sikret mod misbrug, idet du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i Custom Cake, idet vi benytter SSL (Secure Socket Layer) i vort betalingssystem. Kortets data krypteres (SSL) og det er således kun PBS der kan læse dem. Hverken Custom Cake eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Custom Cake og der kan aldrig trækkes større beløb end du har godkendt ved købet.

Bankoverførsel:

Beløbet for indkøbet kan overføres til konto nr. 7623-0001003492 i Handelsbanken Sdr. Omme. Custom Cake beregner ikke gebyr for bankoverførsel. Denne betalingsform kan kun benyttes af erhvervskunder samt danske forbrugere i udlandet.

Check:

Beløbet for indkøbet kan fremsendes i check til Custom Cake, Egebjerg Landevej 83 Vesterhede, 7250 Hejnsvig. Checken afsendes ved modtagelse af varen.

Indbetalingskort:

Vælges betaling med indbetalingskort som vedlægges varen, beregner Custom Cake et gebyr på 20,- pr. ekspedition. Vær også opmærksom på evt. gebyr fra Deres egen bank eller posthus.

Vær opmærksom på, at du ikke kan foretage online-betaling før der foreligger en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen vil du modtage inden for 24 timer efter din bestilling.

Forsendelse:

Alle marcipanprint sendes med PostDanmark som maxibrev, men ønskes de sendt som pakke, angives dette blot på bestillingssedlen. Vi beregner os herefter tillige PostDanmarks merpris herfor.

Chokolade- og sukkerpynt sendes som brev, hvis det bestilles for sig selv. Hvis det bestilles sammen med marcipanprint, kan det som regel pakkes sammen med dette - uden ekstra portoomkostninger.

Varer til danske kunder afsendes normalt senest 2 hverdage før den ønskede leveringsdato.

Til Grønland, Færøerne, Sverige, Norge og Tyskland beregnes mindst en uges transporttid.

Papirmotiver returneres sammen med marcipanprintet. Hvis motivet er for stort eller ikke må bøjes, sendes det særskilt og vi beregner os PostDanmarks alm. porto for returneringen. (Alternativt kan frankeret returkuvert vedlægges.)

Fortrydelsesret:

Det følger af forbrugeraftaleloven at der ikke er fortrydelsesret ved køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende brug.

Reklamation:

I henhold til købeloven kan der klages over fejl/mangler ved en vare i op til 2 år efter købet.

På fødevarer er reklamationsretten begrænset af varens naturlige holdbarhed. Custom Cake sælger kun varer med begrænset holdbarhed, hvorfor vi anbefaler at du reklamerer straks når du opdager, at varen ikke lever op til dine forventninger. Dette gøres pr. telefon eller mail.

Såfremt reklamationen er berettiget, leveres en ny vare hvis dette er muligt. Alternativt kan indgås aftale om hel eller delvis tilbagebetaling af varens pris.

Persondatapolitik:

Der benyttes ikke cookies på dette website og den eneste logstatistik der bruges, er en tæller som registrerer hvor mange besøgende sitet har.

For at indgå en aftale med Custom Cake via websitet, skal du registrere dig med navn, adresse, telefonnr. og mailadresse. Vi registrerer udelukkende dine personoplysninger med det ene formål, at kunne levere varen til dig og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Custom Cake transmitterer ikke personoplysninger krypteret og opbevarer dem ikke krypteret.

Dine personoplysninger vil på intet tidspunkt blive videregivet eller solgt til tredjemand.

Den data- og bogholderiansvarlige i Custom Cake, Linda Madsen, har adgang til personoplysningerne og p.g.a. krav i bogføringsloven, gemmes disse i 5 år og slettes herefter helt.

Som kunde hos Custom Cake, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse herom kan rettes til Custom Cake via e-mail: linda@customcake.dk.

Andet:

Alle marcipanprint dokumenteres ved fotografering inden afsendelse og nogle af dem vil blive lagt på hjemmesiden til inspiration for andre kunder. Ingen marcipanprint, som på nogen måde kan kompromittere en kunde, vil dog blive lagt på hjemmesiden eller på anden måde fremvist.

Ønskes marcipanprintet ikke vist på hjemmesiden angives dette på bestillingssedlen, så retter vi os naturligvis til enhver tid efter dette.

 

Custom Cake v/ Linda Madsen

Egebjerg Landevej 83, Vesterhede

DK - 7250 Hejnsvig.

Tlf.: (+ 0045) 20 678 679

Mail: linda@customcake.dk

Cvr. nr. 27 69 19 00

Etabl.: 2004